Gå til hovedindholdet

Skoleindskrivning 2023

Skoleindskrivning til Endrupskolen 2023

På Endrupskolen glæder vi os til at modtage dit barn i de kommende børnehaveklasser mandag den 7. august 2023.

Indskrivningen til de kommende børnehaveklasser foregår digitalt - også hvis du søger om skoleudsættelse eller hvis du ønsker en anden skole end distriktsskolen.

Der er mulighed for at angive disse ønsker i det digitale skema.

Den digitale skoleindskrivning til skolestart 2023 er åben fra mandag den 12. september 2022 til og med søndag den 30. oktober 2022.

INDSKRIVNINGEN ER AFSLUTTET

Alle elever får besked på samme tid om optagelse på distriktsskolen eller den ønskede skole.

Du kan læse mere om indskrivningen og skoledistrikter i Fredensborg kommune på fredensborg.dk/skoleindskrivning

Informationsaften og Åbent hus

Endrupskolen afholder informationsaften torsdag den 22. september 2022 kl. 17.00 – 19.00 på skolens lærerværelse

Der afholdes Åbent hus i børnehaveklasserne onsdag den 15. marts 2023 kl. 15.00-17.00 i børnehaveklasserne

På mødet vil vi fortælle om vores skole og SFO, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Der er vedhæftet en plantegning over skolen med angivelse af Lærerværelset og børnehaveklasserne.

I vil møde skoleleder Helle Toftekær, viceskoleleder Lene Sølver Pedersen samt børnehaveklassens lærere og pædagoger.