PREP Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune udbyder PREP-kurser til samboende par med børn i alderen 0-18 års alderen. PREP er et forskningsbaseret pædagogisk kursus, som ifølge forskning, reducerer skilsmisserisikoen.

PREP er et forbyggende og relations udviklende kursus der
•    giver konkrete redskaber til tryg kommunikation og problemløsning
•    bygger på forskning i, hvad der fremmer, og hvad der hæmmer et godt samliv

Kurserne er åbne for forældre/kommende forældre med bopæl i Fredensborg Kommune, eller med barn/børn i daginstitution eller skole i Fredensborg Kommune.

Der er hverken tale om gruppearbejde eller traditionel parterapi.

På PREP-kurset arbejder man kun med sin partner, og behøver ikke indvie andre i ens private forhold. PREP-kurserne er uafhængige af religion og politik og udbydes i mange lande.

Praktiske oplysninger
Et PREP-kursus varer 16 timer og holdes over 2- 3 mødegange. Begge partner skal kunne deltage alle  gange.
Kurserne er gratis, men I skal deltage på et kort informationsmøde inden tilmeldingen.

Man skal selv medbringe mad på kurset  Der vil blive serveret vand, kaffe og kage.
Kurset afholdes på Fredensborg Rådhus.

Kurser i 2021 - tilmelding til kurser i 2021 er nu mulig
(Man skal kun deltage i et kursus – altså enten kursus 1 eller kursus 2)

Kursus 1
03.03 2021 kl. 08.20-16
10.03 2021 kl. 08.20-16
Man skal deltage begge dage

Kursus 2
06.09 2021 kl. 08.20-16
13.09 2021 kl. 16-20
20.09 2021 kl. 16-20
Man skal deltage alle tre dage

Kontaktperson og Tilmelding
Henrik Greiffenberg på hegr@fredensborg.dk eller 41 90 64 78.

Hvorfor tage et PREP-kursus?
• Fordi man kan lære at kommunikere på en hensigtsmæssig måde
• Fordi børn har stor glæde af, at man som forældre afsætter tid til at pleje og
udvikle ens parforhold.
• Fordi kærlighed er en foranderlig størrelse, der kan vokse og trives, når man
arbejder med den i fællesskab
• Fordi relationer og familie også er et fagfelt, hvor man kan lære nyt.

Hvem er PREP for?
PREP er for par med børn i 0-18 års alderen.
Det er for par i alle aldre og livsfaser, der ønsker at arbejde med deres parforhold. Som nyetableret par kan man få inspiration til at skabe gode kommunikationsvaner. Par, der har levet sammen i længere, kan få hjælp til at bryde dårlige kommunikationsmønstre eller få inspiration til at videreudvikle det gode i deres forhold.

På kurset gives praktiske redskaber og viden om, hvad der fremmer gode relationer. På arbejdet og i mange andre sammenhænge er det naturligt at få ny viden og lære nye færdigheder. Det er også vigtigt, når det gælder parforhold og familieliv.

PREP er udviklet på baggrund af mere end 30 års forskning ved universitet i Denver, USA. Kurset har en dokumenteret god effekt og udbydes i mange lande.

Kurserne er gratis, men tilmelding bindende

Mere viden om PREPP kontakt Henrik Greiffenberg på hegr@fredensborg.dk eller telefon 41 90 64 78.